Jagtkurser

Weekend jagtkursus

Hos jagttegnet underviser vi efter den nyeste metode, ” LYT & LÆR ” med andre ord har vi specialiseret os i at undervise alle typer af folk og i særdeleshed ordblinde i alle aldre.

Vores undervisning er over 2 weekender altså 4 dage, så du ikke skal bruge 20 til 24 uger på en aftenskole,  vores kurser er intensive,  og effektive vi tror på hurtig og massiv indlæring hvor viden er en vigtig faktor.

Her skal du ikke sidde og læse, du har ikke lektier for til næste gang som du skal huske samtidig med at du skal have læst og bruge masser af tid på dette.

Og sidst men ikke mindst… Der er altid en lækker frokost klar til dig på hver kursusdag. 🙂

JAGTPRØVEN:

Jagt prøverne ligger som flg.

Første prøve periode fra 15 April til 30 juni.

Anden prøve periode fra 15 September til 31 Oktober.

 http://mst.dk/friluftsliv/jagt/jagttegn/En sjov historie om en af vores tidligere kursister…. 🙂

Alle kan lære! Eks. fra en af vores kursister:
Vi havde en kvindelig kursist på HELE 62 år som ville overraske sin mand som har jagttegn, hun var træt af at være med på div. Jagtture til mange lande uden at kunne gå på jagt selv, hun aftalte med sin Datter at de skulle sig til ægtemanden at de skulle på patch work weekend, men i stedet for to hun på jagttegns kursus her, alt gik som det skulle på kurset, og dagen hvor hun skulle til jagtprøve havde hun aftalt med os at vi to i mod hende på skydebanen for hun ville tage sin mand med uden at han viste hvor de skulle hen, og at vi fortalte ham at hans kære kone nu skulle til jagtprøve.

Hendes mand blev vildsom overrasket da vi to imod dem og fortalte ham hvad der skulle forgå her er hvad han sagde ” ha ha det har hun da ikke forstand på hun ved da ikke noget om jagt”

Konen bestod skriftelig prøve med 0 fejl og kun 1 fejl på afstand… hendes mand var mega stolt af hende og sagde bagefter ” Det her bliver dyrt, men forfanden hvor er jeg stolt af dig min elskede.

Så alle kan lære husk det og brug så dette indlæg som inspiration når du selv skal i gang.